BA Introduction Days

Hey jij!

Ga jij komend jaar bedrijfskunde studeren in Rotterdam? Wil je graag jouw medestudenten leren kennen en daarbij gelijk een knallende start maken met het studentenleven? Lees dan vooral verder, want dan zijn de STAR BA Introduction Days iets voor jou!

De STAR BA Introduction Days zijn drie dagen die speciaal voor jullie –eerste jaars bedrijfskundestudenten-  zijn georganiseerd. We zullen met de bus naar een locatie rijden, waar jullie twee nachten zullen verblijven, samen met ongeveer 200 andere medestudenten. Tijdens dit weekend zal je je nooit vervelen, want overdag gaan we veel vermakelijke activiteiten ondernemen en uiteraard sluiten we beide dagen goed af met een onvergetelijk feest. Kortom, het wordt een weekend om nooit te vergeten!

Het weekend vindt plaats van 7 t/m 9 september. Dit is het weekend na je eerste collegeweek, dus zet het alvast in je agenda!

De inschrijvingen voor het weekend zijn nu open dus schijf je snel hier in want vol = vol. Om op de hoogte te blijven van het event zet je dan ook vooral op aanwezig op onze Facebook pagina.

Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen? Je kan ze altijd aan ons stellen via een mailtje!
marketing.ba.introductiondays@rsmstar.nl

We zien jullie 7 september!

Groetjes,

-De BA Introduction Days commissie 2018

Hee jij!

Ben jij een bedrijfskunde student en lijkt het je leuk om een gids te zijn tijdens het tofste weekend van het jaar? Dan zit je hier goed! Drie dagen lang zal je een groepje nieuwe bedrijfskunde studenten begeleiden en hen een top weekend met leuke activiteiten en geweldige feestjes bezorgen.

Je kan je nu inschrijven via: https://rsmstar.nl/shop/gidsen-ba-introduction-days-2018/

Het weekend zal plaatsvinden van 7 t/m 9 september, dus schrijf je alleen in als je zeker weet dat je kan!

Groetjes,

– De BA Introduction Days commissie 2018

Events organized by BA Introduction Days

Our partners