BA Study Trip

De STAR BA Study Trip 2018 is terug uit Hong Kong!

Vorige week is de BA Study Trip teruggekomen van een nieuw avontuur. Met veertig deelnemers ervaarden we de verschillende aspecten van het studenten- én bedrijfsleven van Hong Kong. Deze onvergetelijke reis was niet mogelijk geweest zonder onze sponsoren!Hong Kong is een prachtige stad, en behoort als ‘administratieve regio’ officieel tot China. Als officiële taal spreken ze daar dus Chinees, maar ook Engels. De ideale locatie voor een BA Study trip, want ze weten er iets van Business af; de stad won namelijk dit jaar voor de 10e keer op rij de “Best Business City in the World Award”. En dat zie je terug. Hong Kong heeft namelijk ook de meeste wolkenkrabbers ter wereld. Maar dat is niet alles, want slechts een kwart van de stad is geürbaniseerd. De rest zijn parken, natuurreservaten en bossen. Daarnaast heeft Hong Kong een unieke cultuur en een spectaculair uitgaansleven. Kortom: voor ieder wat wils.

Meer weten over Hong Kong? Het volgende stukje is geschreven door een BA studente die vorig jaar een half jaar in Hong Kong heeft gewoond voor haar exchange. Zij vertelt iets over haar ervaringen. Daarnaast kan je Hong Kong ook vast zelf bekijken in een sneakpeak video.

De meeste mensen zullen Hong Kong zien als dé metropool van Azië; het New York van Azië! Een van meest dichtbevolkte steden ter wereld, dé stad met de meeste wolkenkrabbers ter wereld en een enorm drukbezocht en indrukwekkend metronetwerk. Naast de toeristische Victoria Peak, de lichtshow bij Victoria Harbour en de Temple Street Night Market bestaat Hong Kong ook uit rustigere plekjes. Dragons Back, Lions Rock en Lamma Island laten zien dat Hong Kong, anders dan verwacht, ook een heleboel prachtige natuur bevat. Andere aanraders zijn de sfeervolle Horse Races in Happy Valley, Dim Sum eten in Tsim Sha Tsui en een avond uit in Lan Kwai Fong. Kortom, een combinatie tussen Oosters en Westers, natuur en stad; een stad van uitersten!


Meet the BA Study Trip Commissie!

Deze vijf enthousiaste, gezellige en reislustige studenten vormen samen de BA Study Trip Committee! Samen organiseren wij een onvergetelijke reis van tien dagen, voor 35 medestudenten naar Hong Kong!

Ablo Traoré
Chairman


“If you wake me up in the middle of the night you better bought me some chicken.”

Sara van Assen
Marketing


“I haven’t been everywhere, but it’s on my to-do list.”

Lisa van Embden
Program


“First you take a drink, then the drink takes a drink, then the drink takes you”

Ralph Knip
Commercial


“Time is precious, waste it wisely.”

Bernt van Nassau
Commercial


“Tomorrow is always fresh, with no shots in it yet!”

Our partners