BA Study Trip

De STAR BA Study Trip 2019 gaat naar Shanghai!

Ga met ons mee en ervaar de tijd van je leven! De BA Study Trip zal dit jaar naar het mooie Shanghai gaan. Dit is de grootste stad en het culturele en financiële centrum van de wereld. We zullen veel highlights van deze inspirerende stad gaan bekijken. We gaan langs verschillende bedrijven en we brengen een bezoek aan de universiteit van Shanghai. Met de nieuwste technologie en prachtige cultuur zul je je ogen gegarandeerd uitkijken. Ook kan je genieten van de chinese keuken met aparte gerechten die je een keer geproefd moet hebben. Daarnaast zullen we natuurlijk ook het uitgaansleven uitgebreid gaan ervaren. Dus wacht niet langer en schrijf je in!

Als je een vraag hebt over de Study Trip kan ons bereiken via: marketing.bastudytrip@rsmstar.nl

Een van de grootste steden van de wereld Shanghai, is ontstaan uit een klein dorpje genaamd Huating. Dit dorpje leefde van de visserij en de textielindustrie en groeide uit tot de grootste haven van de wereld. De ontwikkelingen gaan hier erg snel en er is een mix van cultuur. De stad bestaat uit twee gedeeltes. De ‘oude stad’ en ‘Pudong’. In de oude stad bevindt zich de drijvende stad en prachtige tempels. Pudong betekent het oosten en is het moderne gedeelte van de stad met de hoogste wolkenkrabbers en de nieuwste gebouwen. Shanghai heeft daarbij nog een fantastische skyline en prachtige architectuur. En niet te vergeten, het is het economische en financiële centrum van de wereld. Er is altijd wat te beleven en te zien in deze spraakmakende stad, daarom zou je deze wereldstad een keer moeten bezoeken!

Traditionele toeristen boten op de kanalen van Shanghai Zhujiajiao.

Shanghai Skyline.

Meet the BA Study Trip Commissie!

Wij zijn de vijf gezellige en enthousiaste studenten die deze super leuke trip voor jullie organiseren. En wij doen ons uiterste best om de reis onvergetelijk te maken!

Thom van Dalen
Chairman


Maxime Welling
Marketing


Brasil Wouters
Program


Jeroen Kropman
Commercial


Noah Voortman
Commercial


Our partners