BA Study Trip

De STAR BA Study Trip 2020 locatie onbekend

Op dit moment zijn wij als commissie druk bezig met het organiseren van de BA Study Trip 2020 en het kiezen van de locatie voor deze onvergetelijke reis. Deze locatie zal over een tijdje bekend worden. De afgelopen twee locaties waren Shanghai en Hong Kong dus er kan een geweldige locatie verwacht worden!

Als je een vraag hebt over de Study Trip kan ons bereiken via: bastudytrip@rsmstar.nl

Een van de grootste steden van de wereld Shanghai, is ontstaan uit een klein dorpje genaamd Huating. Dit dorpje leefde van de visserij en de textielindustrie en groeide uit tot de grootste haven van de wereld. De ontwikkelingen gaan hier erg snel en er is een mix van cultuur. De stad bestaat uit twee gedeeltes. De ‘oude stad’ en ‘Pudong’. In de oude stad bevindt zich de drijvende stad en prachtige tempels. Pudong betekent het oosten en is het moderne gedeelte van de stad met de hoogste wolkenkrabbers en de nieuwste gebouwen. Shanghai heeft daarbij nog een fantastische skyline en prachtige architectuur. En niet te vergeten, het is het economische en financiële centrum van de wereld. Er is altijd wat te beleven en te zien in deze spraakmakende stad, daarom zou je deze wereldstad een keer moeten bezoeken!

Traditionele toeristen boten op de kanalen van Shanghai Zhujiajiao.

Shanghai Skyline.

Meet the BA Study Trip Commissie!

Wij zijn de vijf gezellige en enthousiaste studenten die deze super leuke trip voor jullie organiseren. En wij doen ons uiterste best om de reis onvergetelijk te maken!

Thomas Wilmink
Chairman


Koen van Cappelle
Marketing


Anthony Dinh
Program


Alyssa Verzijl
Commercial


Timur Gülcür
Commercial


Our partners