BA Study Trip

Apply now!

Elk jaar organiseert de BA Study Trip een reis buiten Europa voor 40 bachelor studenten. Deze reis vindt meestal plaats in maart-april waarbij de inschrijvingen in december openen. Tijdens de BA Study Trip zul je een week vol sightseeing, kantoorbezoeken en universiteitsbezoeken hebben.

Benieuwd waar de BA Study Trip 2021 naartoe gaat? Houd onze pagina in de gaten!

 

Voor vragen kun je altijd mailen naar chairman.bastudytrip@rsmstar.nl

De BA Study Trip 2020 gaat naar Seoul!

Schrijf je nu in voor de BA Study Trip naar Seoul! Wij zullen 28 maart vertrekken naar Seoul en terugkeren op 5 april. Seoul is de hoofdstad van Zuid-Korea en een van de meest dynamische steden van Azië. Voor deze reis is er wel een selectie. Deze selectie zal bestaan uit het schrijven van een korte motivatie en een interview met een deel van de commissie in januari.

Als je geselecteerd wordt, dan betaal je €750. Hiervoor krijg je een retour-vliegticket, de accommodatie in Seoul, een aantal activiteiten en een etentje met de hele groep. Verder zal deze reis onvergetelijk zijn met vele hoogtepunten in zowel het bedrijfsleven als studentenleven van Seoul.

We ontmoeten je graag voor de selectie! Nog vragen? Neem contact met ons op via bastudytrip@rsmstar.nl

Let op: je hoeft pas te betalen als je bent geselecteerd voor de reis.

 

Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea, een van de meest dynamische steden in Azië. Met een rijke geschiedenis van meer dan 600 jaar is het uitgegroeid tot een metropool met een bijzondere mix van traditionele en moderne architectuur. De stad telt ruim 10 miljoen inwoners en is dus ook zeer dichtbevolkt, wat het echt een kosmopolitische sfeer geeft. Seoul wordt in tweeën gedeeld door de Han-rivier en wordt omringd door acht bergen, maar is desondanks een financiële- en zakenhub van groot belang in de wereld. Er valt altijd wel wat te beleven in de stad; bijzondere highlights zijn onder andere de Insadong-wijk met haar klassieke en de Seoul Tower. Verder is er ook een bruisend nachtleven.

Meet the BA Study Trip Commissie!

Wij zijn de vijf gezellige en enthousiaste studenten die deze super leuke trip voor jullie organiseren. En wij doen ons uiterste best om de reis onvergetelijk te maken!

Thomas Wilmink
Chairman


Koen van Cappelle
Marketing


Anthony Dinh
Program


Alyssa Verzijl
Commercial


Timur Gülcür
Commercial


Our partners